Indien

Vill du göra skillnad?

IMG_00842-1024x768

 

Help for children är en ideell förening startad med syftet att stödja arbetet med att driva och utveckla barnhemsverksamheten inom Living Hope Association. Allt arbete sker ideellt så att det du ger oavkortat går till barnen. Föreningen startades 2011 av sexton personer, däribland undertecknad. Vi besökte Bangalore, Indien och blev djupt berörda av den enormt fattiga vardag som många barn lever i. Imponerade av den kärlek och omsorg som Living Hope Association varje dag ger dessa utsatta barn bestämde vi oss för att göra något…

Det som började med 10 barn är idag tre stycken centers i BangaloreGauribidanur och Orissa, omfattande sammanlagt ca 250 barn i åldrarna 6-16 år. Barnen får skolgång, mat, medicin, tak över huvudet, och inte minst en meningsfull tillvaro där de ges möjlighet att förverkliga sina drömmar. Drömmar om ett framtida yrke och fungerande liv.

iPhoto-bibliotek

 

Help For Children är en ideell organisation som kämpar hårt för barnens bästa. Vi letar efter långsiktiga lösningar, med sponsorer och månadsgivare som stannar kvar. De indiska barnen behöver få känna trygghet och värme, precis som vi. Alla bidrag behövs och är mycket välkomna. Hälsa på hos Help For Children om du är nyfiken eller vill hjälpa till.

Tack!

indien2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s